Spis med Google

Prøv det selv her

Google gør det muligt at besøge en række østjyske restauranter på sin pc derhjemme. På billedet får du et kig indenfor hos Madkompagniet i Hornslet. Foto: Google

Mange kender Google Street View, der gør det muligt på sin pc at tage en tur på landevejene og i byernes gader næsten overalt i verden.

Nu rykker Google imidlertid også indenfor i butikker og på spisesteder. Dermed bliver det muligt at kigge indenfor på en restaurant, inden man beslutter sig for, om man vil reservere bord eller ej.

Tjenesten hedder "Google Virksomhedsbilleder" og tilbyder allerede nu 360 grader-panoreringer fra flere restauranter i Østjylland - indtil videre fortrinsvis i Aarhus-området.

I Botanisk Have med Google

Restaurant ET i Aarhus er et af de spisesteder, der allerede har taget Google Virksomhedsbilleder til sig.

- Vi synes, det er fedt, at man kan komme ind og se lokalerne med en virtuel rundtur; det er der helt sikkert nogle gæster, som kan drage megen nytte af. Restaurant ET er på 600 kvm, og med den her løsning kan man se hver en krog. Når man har slidt hårdt for at lave en pæn restaurant, så er det jo altid dejligt at vise den frem, siger indehaver Lars Eiskjær i en pressemeddelelse.

De restauranter, der har åbnet dørene for pc-brugerne, har selv betalt en fotograf for at kigge indenfor. For brugerne på nettet er det gratis.

Prøv selv Google Virksomhedsbilleder. Tag et kig indenfor i Madkompagniet i Hornslet nedenfor:

View Larger Map