- Spillestilen er blevet bedre

Alexander Fischer fra RFC glad for halvsæson

Foto: Emil Svensson (Randers FC)

Randers FC er gået på vinterferie, og klubben holder jul på tredjepladsen efter et flot efterår i Superligaen.

Alexander Fischer mener, at det er det hårde arbejde på træningsbanen, som nu er begyndt at give resultater.

- Vi har kunnet mærke, at spillet har udviklet sig i den rigtige retning. Spillestilen er blevet bedre, og vi kan mærke, at alt det, vi arbejder med på træningsbanen, er ved at bære frugt, siger venstrebacken til klubbens hjemmeside.

Et af højdepunkterne i efteråret, der bød på ni sejre i Superligaen, var at vinde på et fyldt Brøndby Stadion, mener han.

- Vi ligger godt til i tabellen, og vi har spillet nogle sindssygt gode kampe med masser af gode oplevelser og sejre. Det er altid fedt at spille på et fyldt Brøndby Stadion, så den sejr topper naturligvis listen over de mange super oplevelser i dette efterår, siger Alexander Fischer.

Og på grund af de gode præstationer og den gode form i Randers FC ærgrer det Alexander Fischer, at der nu er pause i Superligaen.

- Et eller andet sted er det selvfølgelig ærgerligt, at vi har en pause nu. Men når vi nu skal have et break, er det dejligt at holde den med en god fornemmelse i krop og hoved. Der er lang tid til, vi igen skal møde ind (6. januar 2015, red.), men jeg kan allerede nu mærke sulten efter at komme i gang igen, siger han.

Randers FC løber for første gang på banen i Superligaen i slutningen af februar, hvor holdet skal møde FC Nordsjælland på udebane.