Speedway-løb nomineret til årets bedste

Sommerens speedway-løb i Horsens er i spil til pris ved Dansk Motorsport Award 2015

Foto: Sophie Bech

12.000 publikummer havde i august 2015 noget at juble over, da danske Peter Kildemand vandt speedway grandprix'et i Horsens.

Det var første gang, at byens fodboldstadion, Casa Arena, var blevet forvandlet til speedway-arena med slagger sejlet ind i tonsvis fra udlandet - og det blev på mange måder en succes.

I hvert fald har Dansk Motorsports Union og Dansk Automobil Sports Union nomineret det horsensianske speedway-event til prisen som "Årets Motorsportsevent 2015".

Grandprix-show i Horsens

Kombattanterne, som Horsens er oppe imod er Padborg Park Night Race, NEZ Rallycross Championship Nysumbanen og 24MX DM Motocross serien.

- Vi er utrolig stolte over nomineringen til Årets Motorsports Event 2015. En kæmpe cadeau til alle involverede og ikke mindst til borgerne i Horsens for opbakningen og interessen, siger Kristian Nielsen, direktør for ACH Event, der arrangerer speedway grandprix'et, i en pressemeddelelse.

God sæson for Hørning-kører

I kategorien "Årets kartingkører" finder man endnu et østjysk navn. Det er gokart-køreren Nicklas Nielsen fra Horsens, som har haft et succesfuldt år både i Danmark og udlandet.

18-årig østjyde med succes bag rattet

En af de store præstationer var, da han vandt VM på La Conca-banen i Italien.

- Som fabrikskører for TonyKart var Nicklas sæsonen igennem blandt de absolut toneangivende i klassen KF, med flere store sejre i internationale løb og løbsserier, skriver arrangørerne om nomineringen.

Om speedway grandprix'et i Horsens eller Nicklas Nielsen vinder priser, bliver afgjort til Dansk Motorsports Award 2015, som afholdes den 4. februar 2016 i MCH Messecenter i Herning.

Du kan se en teaser for prisuddelingen i Facebook-videoen nedenfor:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Dansk Motorsport Award 2016

Glæd dig til Dansk Motorsport Award torsdag den 4. februar 2016 i MCH Messecenter Herning.Del meget gerne dette opslag :-)Vi trækker lod om 2 stk. VIP billetter incl. rød løber, middag, show og afterparty (lodtrækning den 10. januar)Billetter kan købes via dette link: http://www.billetnet.dk/event/dansk-motorsport-award-2016-billetter/403869

Opslået af Dansk Motorsport Award 2016 på 2. januar 2016