Sørensen vender tilbage til AGF

AGF har mandag formiddag præsenteret Jesper Sørensen som klubbens nye assistenttræner

Mandag står den på første træning for AGF-spillerne, inden nye udfordringer venter i Superligaen.

Med på sidelinjen er 42-årige Jesper Sørensen, der er netop er blevet præsenteret som ny assistenttræner i klubben.

- Da Flemming Povlsen stoppede sagde vi, at vi skulle have en fuldgod erstatning, og det her vi fundet med Jesper, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

- Vi får en træner, der er fagligt dygtig, og som kender klubben. Med sin erfaring og viden om spillet kan Jesper sammen med Morten (Wieghorst red.) og resten af trænerstaben være med til at løfte og yderligere, fortsætter han.

Jesper Sørensen er ikke ukendt i AGF. Fra 2009 og omkring fire år frem var han nemlig assistenttræner i klubben. Herefter skiftede han til Silkeborg IF, hvor han var cheftræner ind til jul sidste år.

- Selvom jeg har haft en anden rolle, siden jeg var her sidst, så er det stadigvæk et spørgsmål om at være fodboldtræner og bidrage til de processer i dagligdagen, der gerne skulle gøre, at vi har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes, når der er kamp. Det glæder jeg mig enormt meget til at være en del af, siger Jesper Sørensen meddelelsen.

Klubbens trænerteam består af cheftræner Morten Wieghorst, assistenttræner Bent Christensen, fysisk træner Thomas Rostgaard Andersen og målmandstræner Maciej Wasyniuk.