Søren Larsen klar for AGF

Forstærker klubbens tynde offensiv

Når AGF løber på banen i aften på NRGi Park i Marselisborgskoven, er det med en ny, gammel spiller i truppen.

For Søren Larsen, der ellers har været ude med en skade i hele forårssæsonen, er tilbage truppen mod AC Horsens, der gæster Aarhus klokken 17.

Den lange angriber er selvsagt begejstret for sin plads i Peter Sørensens trup, men forventer dog ikke at få alle 90 minutter.

- Vi har Marcus (Solberg, red), som selvfølgelig er meget ung, men det kan kompenseres med masser af iver, så det bliver spændende at se med ham. Nu må vi se, om jeg kommer ind og får chancen for at gøre en forskel. Det er selvfølgelig hurtigt at skulle slå til, men sådan er gamet. Jeg har kun trænet siden tirsdag, men jeg gør det, så godt jeg kan, siger Søren Larsen til sitet AGFfan.dk.

Ikke bange for hårde dueller

Søren Larsen understreger desuden, at han ikke er bange for de hårde dueller på trods af, at ankelen endnu ikke er helt i topform.

- Jeg spiller med en rimelig solid tape. Det gør selvfølgelig det hele lidt akavet nogle gange. Der er ikke helt den samme bevægelighed i den, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg er derude, og så må man spille med sådan en tape, hvis det er det, der skal til, siger han til AGFfan.dkAGF og AC Horsens møder hinanden lørdag aften i Aarhus, hvor der skal spilles om tre yderst vigtige point. Vinder AGF, tager klubben et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen, mens en Horsens-sejr vil betyde, at bundstriden bliver endnu tættere, end den allerede er.

Kampen fløjtes i gang kl. 17.00.