Søren Berg stopper i AGF

Midtbanespilleren har fået ophævet kontrakt

Den 36-årige midtbanespiller Søren Berg har ifølge en pressemeddelelse fået ophævet sin kontrakt i AGF og stopper nu i klubben.

Kontrakten løb ellers frem til sommeren 2013, men spilleren og klubben er blevet enige om at ophæve samarbejdet et halvt år før.

Sportschef Brian Steen Nielsen er taknemmelig for den indsats, Søren Berg har leveret i den hvide trøje.

- Søren har med sin erfaring, stabilitet, fight og fodboldmæssige evner været en vigtig spiller i den proces, vi har været igennem med først oprykningen fra 1. division og dernæst konsolideringen i Superligaen, hvor han stod bag flere flotte mål. Han er meget driftssikker og præsterer altid på et godt niveau til træning og i kamp.

- Men vi må også erkende, at i denne sæson er der nogle, der har taget over på Sørens plads, og vejen til fast spilletid er blevet længere. Derfor har vi helt uden dramatik valgt at stoppe samarbejdet. På AGF's vegne vil jeg gerne takke Søren for hans bidrag til den positive udvikling, vi har gennemgået de seneste år og ønske ham al mulig held og lykke - uanset om det bliver på eller uden for fodboldbanen, siger Brian Steen Nielsen.

Mandagens kamp mod Silkeborg IF bliver den sidste i den hvide trøje for Søren Berg. Ifølge AGF vil midtbanespilleren blive hyldet på behørig vis for sin indsats i klubben.

Min tid i AGF har fuldt ud levet op til det, jeg forventede, da jeg i sin tid skrev under på kontrakten. Jeg har været tilfreds med langt det meste, og jeg synes, at det har været en vellykket tid, siger Berg, der især hæfter sig ved de første halvandet år i klubben.

Søren Berg kom til AGF i 2011 fra Randers FC. Midtbanespilleren har før kampen mod Silkeborg mandag aften spillet 56 kampe for AGF og scoret 12 mål.