Søren Berg sørgede for Randers-sejr

Den driblestærke Randers FC-spiller drev gæk med FC Nordsjælland, der blev sendt hjem fra Kronjylland med et nederlag på 2-3.

Der var Søren Berg, og så var der alle de andre.

Så kort kan søndagens SAS Liga-kamp mellem Randers FC og FC Nordjælland beskrives.

Den kronjyske offensiv-spiller var nemlig i særklasse den helt store oplevele, da han med et utal af vellykkede driblinger og ikke færre end to scoringer sørgede for, at Randers FC efter kampen kunne sætte tre kærkomne point på kontoen.

Randers kom kampen igennem frem til klart flest chancer, men det var Søren Berg, der gjorde den afgørende forskel - han formåede at omsætte chancerne til mål.

Den første Berg-scoring blev sat ind allerede efter 10 minutter. FCN-forsvaret parrerede den første afslutning fra kanten af feltet, men returen blev iskoldt sendt ind i de nordsjællandske netmasker.

Små 10 minutter senere tryllede Søren Berg igen. Først satte han en modstander af men en vellykket dribling, derefter tilbagelagde han det meste af sjællændernes banehalvdel og til sidst loppede han frækt bolden hen over den fremstormende FCN-målmand. Verdensklasse - intet mindre!

Foran 2-0 efter 20 minutter og med fuld kontrol over opgøret skulle kampen være lukket.

Men en dårlig clearing af midterforsvaren Steven Pressley åbnede op for en nordsjællandsk reducering, inden Marc Nygaard på straffespark senere i 1. halvleg øgede forspringet til 3-1.

Efter pausen formåede Randers heller ikke at sætte dødsstøddet ind. I stedet overlod kronjyderne dumt initiativet til FC Nordsjælland, og det var derfor ikke helt uventet, at det lykkedes dem at reducere med et kvarter igen.

FC Nordsjælland formåede dog ikke at score yderligere, og dermed kunne Randers-spillerne ånde lettet op og lade sig hylde efter den første hjemmebanesejr siden sæsonpremieren mod AGF.