Sommerlig weekend

Højere temperaturer på vej

Der er ingen grund til definitivt at stille havegrillen på plads i skuret, for både weekenden og starten på næste uge ser ud til at blive ganske sommerlig med både lune temperaturer og solskin.

- Det bliver jo sådan pø om pø lidt varmere, efter at vi har haft nogle lidt køligere dage. Her natten til fredag er vi blevet passeret af en koldfront, som har givet lidt regn, siger DMI's vagtchef for meteorologerne, Jørn Thomsen.

Ser fornuftigt ud

Men lørdag begynder det altså at se fornuftigt ud selvom der endnu er rester af lavtryksvejr over landet. Og søndag er det helt slut med den kolde luft.

- Lørdag har vi stadig noget kold luft, og temperaturen kan nok kun snige sig op på de 20 grader. Men søndag bryder det op fra sydvest med solskin, og det er på den gode side af 20 grader og heller ikke ret meget vind, siger Jørn Thomsen.

Højere temperaturer i næste uge

Mandag skulle det blive tørvejr, mens der er risiko for byger tirsdag. Men begge dage bliver temperaturene noget højere igen.

- Med hensyn til temperaturer får vi et par rigtig varme dage mandag og nok også tirsdag med 20, måske endda 25 grader. Det er østpå, vi kan nå op på 25, siger Jørn Thomsen.

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

dankort betaling køb købe køber

'Det er Mogens fra Danske Bank' Politiet beder pårørende advare ældre

20201203-124325-L-1920x1279we

Her er det store åbne spørgsmål efter dagens minksamråd: - Det er jo et mysterium, siger analytiker

pakker

playØstjyske pakkeshops bugner: - Det er gået helt amok efter Black Friday