Sommerland: Ingen rekord i år

705.000 besøgte Djurs Sommerland i år

Foto: Djurs Sommerland

Søndag kort efter kl. 17 forlod den sidste gæst Djurs Sommerland efter en sæson, der har været den næstbedste nogensinde - i hvert fald målt på antallet af besøgende.

I løbet af i år er der blevet lukket godt 705.000 gæster ind i den østjyske forlystelsespark. Det er næsten 100.000 flere end i 2012, men ikke nok til at slå rekorden fra sidste år, hvor 752.000 gik igennem tælleapparaterne.

Administrerende direktør i Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen er tilfreds med besøgstallet i 2014. Han håber dog at kunne stikke rekorden fra sidste år, når parken næste år åbner op for 2015-sæsonen.

Her lancerer Djurs Sommerland et nyt såkaldt Bondegårdsland til 45 mio. kr.

- I det nye store temaland kan børn og voksne sammen gå på opdagelse i bondemandens univers med stråtækte bindingsværkshuse, landbrugsmaskiner og oversize grøntsager, siger Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede fået utroligt positive reaktioner fra vores gæster, som fik præsenteret nyheden til Magisk Halloween. Derfor har vi store forventninger til, at det nye Bondegårdsland vil være med til at give os en ny besøgsrekord i 2015.