Vær med til at hylde Sara Slott i Aarhus

Mandag hyldes Sara Slott Petersen for sit fornemme OL-sølv på Hotel Royal

Den aarhusianske hækkeløber Sara Slott Petersen overraskede mange ved at løbe sig til en fornem sølvmedalje i kvindernes 400 meter hæk ved OL i Rio de Janeiro. 

Sølvmedaljen kom i hus efter et flot løb, hvor Sara Slott barberede omkring et halvt sekund af sin egen personlige rekord.

Og nu har Aarhus Kommune og Sara Slotts klub Aarhus 1900 sammen med Eliteidræt Aarhus taget initiativ til en hyldest til atleten.

Mandag den 22. august klokken 12.30 er  der på Hotel Royal i det centrale Aarhus en officiel hyldest af sølvvinderen.

- Det er en helt imponerende præstation. Jeg sad helt fremme på stolen, mens Sara løb og jublede med hende og resten af Danmark. På hele byens vegne vil jeg gerne takke Sara, der endnu engang har været en fremragende ambassadør for Aarhus. Hun gør mig og hele byen stolt, siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (RV) i en pressemeddelelse. 

Alle er velkommen til at deltage i arrangementet, hvor Sara Slott Petersen hyldes for en fantastisk sæson, som blandt andet også bød på EM-guld.

Der kræver et usædvanligt talent, at få en OL medalje i atletik, og evnerne har Sara Slott Petersen altid haft. Allerede som 15-årig spåede hendes træner, at hun ville nå så langt

 

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Coronavirus vaccine

liveblog SSI: 50.000 flere test ved udgangen af januar

Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Gellerup boligblok

Ny ghettoliste offentliggjort: To er taget af listen

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!