Soc.dem.: Kun én måling tæller

Socialdemokraternes Thomas Jensen maner til besindighed trods rød fremgang i meningsmålingerne

01:53

1 af 2

Den seneste tids fremgang for rød blok i meningsmålingerne får på ingen måde de midtjyske socialdemokrater til at række armene i vejret.

Det fastslår Silkeborg-kandidaten Thomas Jensen (S) i en direkte ekstraudsendelse af TV 2 | ØSTJYLLANDs politiske magasin, Kaffeklubben.

- Der er kun én meningsmåling, der tæller, og det er den 18. juni, når folk sætter deres kryds i stemmeboksen, fastslår Thomas Jensen i indledningen af udsendelsen.

Mens der er grund til at slå koldt vand i blodet i forhold til medvinden i meningsmålingerne, er der ifølge Thomas Jensen god grund til at juble over den nuværende økonomiske situation i Danmark.

EKSTRA: Se tv2oj.dk's tema om folketingsvalget

- Jeg har armene over hovedet over, at det går fremad i Danmark i øjeblikket. Vores politik virker. Jeg tror også, at det er derfor, at vi i meningsmålingerne kan se, at der er flere, der peger i retning af os.

Rørvig: Vi har de bedste argumenter

Ligesom sin politiske modstander understreger også Venstres Mads Rørvig, at der under valgkampen ikke skal skeles alt for meget til meningsmålingerne.

Derfor er han ikke gået i panik over, at der modsat tidligere nu tegner til et tæt løb mellem rød og blå blok.

- Jeg har hele tiden troet, at det ville blive et tæt løb, siger Mads Rørvig.

- Vi har to og en halv uge endnu, og mon ikke vi forhåbentlig kan overbevise befolkningen om, at Venstre har de bedste argumenter.

I alt deltager der 10 politikere med tilknytning til det midtjyske i debatten på Papirfabrikken.

Se mere i videoklippet øverst i artiklen.