Smukfest efter kritik: Selvfølgelig gør det indtryk

Smukfest har offentliggjort størstedelen af musikprogrammet, og det har fået en blandet modtagelse på de sociale medier

Major Lazer. Foto: Sophia Juliane - Scanpix

1 af 2

Verdensstjerner som Jamiroquai, Major Lazer, Mark Ronson og Ellie Goulding står til sommer på Bøgescenen på Smukfest.

Flere end 100 navne er offentliggjort til Smukfest i dag, og dermed er programmet stort set fuldendt, men flere har luftet deres utilfredshed. På festivalens Facebook-side ytrer mange sig negativt overfor programmet. Trådens mest ’likede’ kommentar starter med sætningen ’det er det dårligste line-up ever’.

Læs også Jamiroquai og Major Lazer til Smukfest: Se programmet her

- Selvfølgelig gør det da indtryk, når man lige åbner en negativ kommentar, men det er det game, vi er i. Musik er smag og behag, og den ene kan bedst lide leverpostej, og den anden kan bedst lide roastbeef, siger formand for Smukfest Claus Visbye til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Ifølge ham har folk taget godt imod programmet, som han kalder ’meget aktuelt’.

Jamiroquai, der spiller på Smukfest 2017. Foto: Sebastien Bozon

- Vi er kommet godt i hus, og vi har lavet et program, der, nuvel, er til den poppede side i år, og et program der peger fremad og er meget ungt. Jeg har også læst kommentarerne igennem, og de er overvejende positive. Men nogle er lidt skuffede, og nogle synes, det er noget værre lort. Men sidste år synes ligeså mange, det var noget værre lort, og man kan ikke gøre alle tilfredse. Der er god mulighed for at komme af med billetterne for dem, der ikke synes, det er pengene værd, siger Claus Visbye. 

Formanden vil ikke afsløre, hvilke navne Smukfest forsøgte at lande, men uden held. Men han vil godt afsløre, at man da altid ’prøver at få et nej’ fra nogle af de helt store kunstnere. 

03:06

Hør Claus Visbye tale mere om programmet her. 

Luk video

- Vi er ikke Glastonbury og Roskilde Festival, og vi har slet ikke pladsen i skoven til at præsentere så store navne, så vi skal være realistiske med, hvad vi egentlig kan. Der er både økonomiske og logistiske udfordringer, siger Claus Visbye.

Du kan se hele programmet til Smukfest 2017 her.