Smukfest beklager: Problemer med tilbagebetaling fra armbånd

Festivalgæster oplever store problemer med at få tilbagebetalt overskydende penge fra deres armbånd

På Smukfests Facebookside kan man i de her dage se det ene opslag efter det andet med folk, der ikke har fået de overskydende penge tilbage, de havde på deres armbånd. Smukfest erkender problemet og beklager meget. 

- Der er desværre flere, der er berørt af det, og vi beklager selvfølgelig meget, at folk endnu ikke har fået deres penge tilbage, siger talsmand for Smukfest Poul Martin Bonde til tv2oj.dk. 

Rene Valentin er en af de brugere, der har klaget til Smukfests Facebookside

Festivalgængere kunne i år indbetale penge til en chip, der sad i deres festivalarmbånd, På den måde kunne de betale for mad og drikke på festivalen uden at skulle have kontanter med. Men det er altså de penge, som folk har sat ind på chippen i armbåndene og ikke fået brugt på festivalen, som der nu er problemer med at få tilbage. 

- Det er vigtigt at sige, at folks penge ikke er forsvundet, alle skal nok få deres penge igen. Vi arbejder på højtryk for at få det her løst, siger Poul Martin Bonde. 

Vil evaluere på forløbet
Det er ikke Smukfest selv, der har stået for håndteringen af systemet, og når der er kommet styr på problemet, vil festivalen evaluere på, om det er noget man vil bruge til næste års festival.

- Det er noget, vi har uddelegeret, og der er noget galt hos vores leverandør. Når det er overstået, vil vi selvfølgelig evaluere grundigt på det her, siger Poul Martin Bonde.