Smuk Fest overvejer telte til nødhjælp

Mange festivalgæster lader teltene ligge efter en hård uge med musik og øl. Nu overvejer Skanderborg Festivalen velgørenhed.

Efter en festival-uge med meget musik og lidt søvn, kan det virke helt uoverkommeligt at samle teltet og tage det med under armen.

I hvert har mange festivalgæster efterladt deres telt på campingarealerne, og nu overvejer Skanderborg Festivalen om danske nødhjælpsorganisationer og spejdere skal have lov at indsamle telte.

- Det vil vi meget gerne overveje, for det er enormt ærgerligt med alt det, der ryger ud. I dag er det sådan, at så snart den sidste tone er spillet, bliver der sat gang i oprydningen, for vi skal være lynhurtigt færdig, siger Poul Martin Bonde til Horsens Folkeblad.

Han vil derfor arbejde videre med forslaget. I øvrigt efterlod festivalgæsterne efter sidste års festival ikke mindre end 590 ton affald.

<b>Du kan se eller gense højdepunkter fra årets udgave af Skanderborg Festivalen på vores særlige hjemmeside-del. Kom til den ved at <a href="http://www.tv2oj.dk/skanderborg_festival_2008.asp">trykke her</a>.</b>

TV 2 | ØSTJYLLAND's særlige hjemmesidedel om Skanderborg Festival 2008