Smid det ud: Risiko for salmonella i hakket oksekød

Der er risiko for salmonella i hakket oksekød fra virksomheden Gris Lam & Co A/S, oplyser Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kassere det. Genrefoto. Foto: Kristoffer Juel Poulsen - Ritzau Scanpix

Fødevarestyrelsen advarer lørdag aften om risiko for salmonella i hakket oksekød. 

Det er virksomheden Gris Lam & Co A/S, der tilbagekalder Økologisk Hakket Oksekød 8-12 procent produceret 12. marts 2018, oplyser Fødevarestyrelsen.

Det er en af virksomhedens egenkontrolprøver, der viser mistanke om salmonella.

Læs også Aarhusiansk veggie-produkt tilbagekaldes: Kan give allergisk reaktion

Der er tale om henholdsvis 400 og 800 gram hakket oksekød. Kødet var mindst holdbar til 28. marts 2018. 

Kødet er solgt i Irma og gennem webbutikken nemlig.com.

Selv om kødets holdbarhedsdato er overskredet, opfordres forbrugere, der eventuelt har nedfrosne produkter, til at tjekke disse. 

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kassere det.