Småkedelig nøgenkunst

Panelet i Kulturkampen er ikke imponeret over Firoozeh Bazrafkan

09:39 Luk video

Kulturkampen får i aften besøg af kunstner og debattør Firoozeh Bazrafkan. Her fortæller hun om hvorfor, hun smider tøjet i hendes nyeste performanceværk "Uden titel".

Mens Firoozeh Bazrafkan tager tøjet af, læses der et digt op, der er skrevet med udgangspunkt i Koranen. Til sidst er hun helt nøgen.

Panelet i Kulturkampen der i aften består af reklamedirektør Mona Juul, komponist Kristina Holgersen og Lise Jeppesen direktør på Randers Kunstmuseum, er dog ikke synderligt imponeret over performanceværket "Uden titel".

- Jeg blev sgu egentlig lidt trist, da jeg skulle se videoen. Jeg tænkt åh nej, skal jeg nu se en hjemmevideo med Firoozeh igen halvnøgen, det magter jeg simpelthen ikke at debattere. Det mest interessante, det er, at du tager strømpebukserne af ligesom alle andre kvinder gør, lyder den hårde dom fra Mona Juul.

Heller ikke Kristina Holgersen er synderligt imponeret over Firoozeh Bazrafkans seneste påfund.

- Det rammer ikke specielt meget mig. Jeg kommer fra en musik, pop og rockverden, hvor det er det ældste trick at tage tøjet af, det er brugt som en kliche i kunstverdenen.

Klik på videoen øverst og se hvad Firoozeh Bazrafkan siger til panelets hårde dom over hendes performanceværk "Uden titel", og se hele Kulturkampen på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 18.15 og kl. 19.55.