Slagsmål i Randers-pigers bus

Fik speciel optakt til Champions League-opgør

Randers HK oplevede uventet dramatik, da holdets bus forud for Champions League-kampen i Budapest mod ungarske Györ blev skueplads for et slagsmål.

Det var ifølge Randers Amtsavis holdets ungarske chauffør, der kom i klammeri med to bodybuilder-typer fra et fitnesscenter tæt på spillerhotellet.

Chaufføren blev slået flere gange og spyttet på, inden politiet blev tilkaldt og tingene faldt til ro.

Først herefter kunne Randers-truppen - med politieskorte - bevæge sig mod hallen og den obligatoriske træning før kampen.

- Man kunne godt mærke, at folk var lidt chokerede og bange. Vi vidste jo heller ikke, hvad der skete, siger anfører Nina Wörz til Randers Amtsavis.

Bizar hændelse
Nina Wörz tror ikke, at der er tale om bevidst chikane fra de ungarske værters side, selv om man før har hørt om bizarre hændelser forud for vigtige Europa Cup-kampe i Østeuropa.

- Det er ikke noget, der ryster os. Men hvis det sker igen, når vi skal køre ud til kampen, vil jeg da nok blive lidt chokeret og begynde at tænke på, om det er chikane, siger Nina Wörz.

Randers kan med en sejr over Györ spille sig et godt stykke tættere på næste gruppespil i Champions League. Kampen spilles sent lørdag eftermiddag.