Slået med bat og røvet

Politiet søger vidner til røveri på åben gade

Foto: Colourbox

To mænd på 22 år blev udsat for et røvet, mens de ventede på at få en taxa.

Overfaldet skete natten til søndag på Rolfsgade i Viby, da de to mænd ville finde en taxa, som kunne køre dem til Aarhus Midtby.

Mens de to stod og ventede, kom der en person hen til dem. Manden havde et aluminiumsbat med sig, da han hævdede, at der var nogle efter ham. En af mandens kammerater kom også hen til dem, og de fire stod og talte venskabeligt sammen.

Men pludselig blev de to mænd aggressive overfor de to 22-årige.

- Den ene af de to bliver lige pludselig slået med battet på benet af den ene gerningsmand, som forlanger at få hans mobiltelefon og pung. Den anden gerningsmand forlanger at få det samme fra den anden af de to 22-årige, siger Marianne Morgen, der er politiassistent hos Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra personer, der har oplysninger i sagen eller som eventuelt har set de to gerningsmænd i området omkring Rolfsgade i tidsrummet omkring 00.30 natten til søndag.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, dansker, cirka 24 år, 180 cm høj og almindelig af bygning. Han har mellemblondt, kort hår og iført en sort hættetrøje med gul skrift på ærmerne.

B: Mand, dansker, cirka 22 år, 185 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført en sort hættetrøje med hætten over hovedet.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.