Skuffet Randers-spiller: pinligt

Randers FC-spillere har svært ved at finde årsagen til nedrykningen fra Superligaen

Randers FC-forsvareren Anders Egholm kalder nedrykningen til 1. division for 'pinlig'.

Først lå de spredte rundt på stadiongræsset, og derefter sad de længe i omklædningsrummet.

Randers-spillerne havde svært ved at fatte, at de søndag eftermiddag blev snydt til sidst i kampen mod Esbjerg og næste sæson skal spille 1. division.

Både Esbjerg og Randers havde med en sejr mulighed for at blive i Superligaen, hvis de andre resultater flaskede sig. Men med 2-2-resultatet betød alle de andre kampe pludselig ingenting.

- Uafgjort her er nærmest pinligt, for det kan ingen af os bruge til noget. Så det er meget, meget bittert, siger midterforsvareren Anders Egholm, da han som en af de første spillere kom ud af omklædningsrummet efter kampen.

Den lange forsvarer har bestemt ikke været imponeret af niveauet i klubben i denne sæson.

- Det har været en meget middelmådig sæson, siger Anders Egholm.

I sidste sæson reddede Randers sig i Superligaen i sidste spillerunde efter først at have været isoleret i bunden og så lave et vanvittigt comeback. Sådan gik det ikke i år, og Anders Egholm havde svært ved at forklare hvorfor.

- Tingene har bare ikke fungeret godt nok, og så har andre hold måske været dygtigere og heldigere end os, siger Anders Egholm.

Truppen i Randers har til tider været ramt af skader hos profiler som Frank Kristensen, Mikkel Beckmann og Anders Egholm selv, men det er noget, som en Superliga-klub skal kunne klare, mener Anders Egholm.

Og forsvarerens træner Peter Elstrup havde heller ingen skarp analyse af, hvorfor holdet i sidste sæson kunne noget, som det ikke kunne i år.

- Det er noget med stolpe ind og stolpe ud. Langskud, der går ind i stedet for at gå forbi, siger Peter Elstrup.