Skuffende OL for Østjylland

Ingen atleter har hevet medaljer med hjem endnu

02:08

1 af 2

Indtil videre har alle de østjyske OL-atleter forladt legene i London uden medaljer om halsen. 

I dag kæmpede et af Østjyllands sidste håb om medaljer i London. Juliane Elander fra Odder Roklub var i finalen i letvægtsdobbelt sculler sammen med makkeren Anne Lolk. Parret sikrede sig en anden plads i semifinalen og der var store forventninger til den lokale roer i Odder, hvor hundredevis af lokale fans havde samlet sig foran en kæmpe storskærm for at heppe på de lokale håb.

Desværre kunne de mange tilskuere i Odder ikke juble over en sejr eller medaljer. Juliane Elander og Anne Lolk sluttede nemlig på en fjerdeplads i OL-finalen.  

Se mere øverst på siden.

Her er et overblik over de 22 østjyske OL-håb, som er ude ved legene i OL i London

Boksning

Bokse-håbet Dennis Ceylan fra Aarhus blev slået ud i sin første kamp mod den irske modstander John Joe Nevin. 

Riffelskydning

Skytten Torben Grimmel der er født i Odder og fra DSB/ASF i Aarhus formåede ikke at skyde sig i top otte og dermed i OL-finalen og måtte rejse fra London uden medaljer. Han blev nummer 24 i herrernes 60 skud på 50 meter distancen. 

Bueskydning

Bueskytterne Louise Laursen og Maja Buskbjerg Jager fra Aarhus røg ud af holdkonkurrencen, da de mødte Sydkorea. De to aarhusianere fortsatte til de individuelle kampe, men måtte pakke sammen efter mødet med henholdsvis USA og Tyskland.   

Kvindehåndbold

Kvindelandsholdet tabte med et enkelt mål til Norge fredag aften - derfor er de østjyske spillere Trine Troelsen, Camilla Dalby, Berit Kristensen og Susan Thorsgaard ude af OL.

Cykling

Silkeborg-rytterne Lars Bak og Jakob Fuglsang sluttede som henholdsvis nummer 14 og 15 i enkeltstarten ved OL og altså uden nogle medaljer.

Sejlsport

Thorbjørn Schierup fra Kalø Vig nåede sin 7. og 8. sejlads og endte på en femteplads og en 23. plads. Anne-Marie Rindom fra Horsens var ude i sin 7. og 8. sejlads, hvor det blev til en 27. og 23. plads. Aarhusianeren Claus Olesen sluttede med sin makker Michael Hestbæk på en 11. plads - lige uden for Medal Race. 

De sidste østjyske håb

Herrehåndbold

Herrelandsholdet Kasper Søndergaard og Kasper Nielsen spiller fortsat om medaljer til Danmark og Østjyllan. Rasmus Lauge fra BSV er dog ude og erstattet af Lasse Boesen. Danmark møder Kroatien senere i dag lørdag, klokken 17.10.

 

Hækkeløb

Sara Slott fra Aarhus løber indledende på 400 meter hæk i morgen søndag, klokken 20.00.

BMX

Morten Therkildsen fra Skanderborg begynder konkurrencerne i BMX den 8-10. august i London. 

Marathon

Jessica Draskau-Petersson fra klubben Aarhus 1900 løber med om medajler i OL-marathon i morgen søndag den 5. august. Mændenes marathon løbes i London 12. august, hvor Jesper Lind Faurschou fra Aarhus deltager.