- Skolerne er ikke revet ned

Beboerlisten vil fortsat kæmpe mod lukninger

04:13

1 af 2

Der var dem, der stemte for forliget om en ny skolestruktur i Randers Kommune, og så var der dem, der indædt stemte imod.

En af sidstnævnte var Bjarne Overmark og hans parti, Beboerlisten. Partiet stod for tre af de i alt otte stemmer, der var imod forslaget, som blandt betyder lukning af fem folkeskoler.

Bjarne Overmark fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han fortsat vil kæmpe imod forslaget, der her til aften blev vedtaget i byrådet:

- Hvis flertallet tror, at de har fået fred i den her sag nu, så tager de fejl. Der er ingenting, der er endeligt før, skolerne er revet ned, siger han.

Ifølge Bjarne Overmark vil den nye skolestruktur være praktisk vanskelig at føre ud i livet. Han er derfor overbevist om, at der vil løbende vil ske ændringer:

Se: Nu er det afgjort: Skoler lukker

- Så vil de (flertallet, red.) opdage, at de først er begyndt at læse på det nu. Det forslag, som forvaltningen har lavet, siger han.

Udover Beboerlisten stemte også Velfærdslisten, SF, Radikale Venstre, De Konservative og Ole Skiffard (S) imod den nye skolestruktur.

Du kan se et interview med Beboerlistens Bjarne Overmark i videoen øverst i artiklen.