Skolefejde: Fik ingen svar

Fortsætter kampen mod borgmesteren

04:23

1 af 2

I Randers blev der torsdag aften afholdt byrådsmøde om de omstridte skolelukninger, og mange politikere gik skuffede hjem.

Her er der tale om politikere fra de tre partier, der ikke har været inviteret med til forhandlingsbordet om skolelukningerne og dermed ikke har haft indsigt i dokumenter om sagen, hvilket ifølge oppositionspartierne er på kant med loven.

- Jeg har givet en forklaring på hændelsesforløbet. Vi har ingenting at skjule i denne her sag, siger borgmester i Randers Kommune Claus Omann Jensen (V).

Flere af dokumenterene i den pågældende skolelukningssag er blevet udleveret for så at blive samlet ind igen, samt vist på powerpoints eller slides, hvilket oppositionspolitikerne mener er sket i et forsøg på at omgå reglerne. Men de fik ikke de indrømmelser fra borgmesteren, som de havde håbet på, til byrådsmødet torsdag aften.

- Vi vil fortsætte med at stille spørgsmål til denne her sag, for vi mener ikke vi er kommet til bunds i sagen, men vi kan desværre konstatere at et flertal af byrådspolitikerne ikke vil til bunds i sagen, siger Kasper Fuhr Christensen fra Velfærdslisten.

Se et interview med borgmester Claus Omann og oppositionspolitikerne Kasper Fuhr Christensen og Mogens Nyholm som TV 2 | ØSTJYLLAND lavede umiddelbart efter byrådsmødet.