Skisport under jorden i Skæring

Plan om skiløjpe-, vandland- og wellness-projekt til to milliarder kroner under en bakke på en mark.

Foto: Colourbox

I 2011 behøver du ikke bevæge dig til Frankrig eller Italien for at leve din indre skiløber ud. Du kan tage bussen til Skæring nordøst for Århus.

Uanset vejret vil du være sikret en god skitur, for løjpen er overdækket. Og de tunge tasker med dynejakker, huer og vanter kan du lade blive hjemme. Sneen er nemlig kunstig og smelter første ved 20 grader, skriver Århus Stiftstidende søndag.

Det delvist underjordiske feriested vil også byde på vandland, wellness, restauranter og butikker. 1000 ferieboliger og et gigantisk p-hus til gæsternes biler.Bag hele herligheden står en investorgruppe med erhvervsmanden Jørn Tækker i spidsen.

Koster to milliarder kroner

De store planer med græsmarken i Skæring vil koste to milliarder kr. føre ud i livet. Det bliver ifølge Jørn Tækker ikke noget problem. Og marken løber ingen steder, for den ejes af et af medlemmerne af investorgruppen, Steffen Møller.

Når projektet først kan stå færdig i 2010 eller 2011 skyldes det, at der først skal søges en række tilladelser og projektet skal optages i kommuneplanen.