Skattefri reservebedste til Århus-børn

De sidste forhindringer er ryddet af vejen. Efter sommerferien kan forældre i Århus hyre en reservebedste, når børnene er syge.

Når barnet vågner med ondt i halsen, kan det give praktiske problemer for mange udearbejdende forældre.

Forældre i Århus får nu mulighed for at hyre en reservebedste, der kan tage sig af de mindste, når der er behov for det.

Ordningen har været undervejs i flere år, men den sidste forhindring, nemlig hvorvidt de ældre børnepassere skulle betale skat af den beskedne indtægt, er nu ryddet af vejen af Folketinget, så efter sommerferien er ordningen en realitet i Århus.

- Jeg er rigtig glad for, at det formelle omkring reservebedste-ordningen nu er faldet på plads, da det er noget mange forældre kan have utrolig stor glæde af i en presset hverdag. Selvfølgelig vil man gerne i videst muligt omfang som forældre passe sit eget barn ved sygdom, men det er ikke altid det er muligt og så er den her ordning et rigtig godt alternativ, lyder det fra børn- og ungerådmand Louise Gade (V).

Folketinget har ændret ligningsloven, og det betyder, at reservebedsteforældre årligt vil kunne tjene 3.000 kroner årligt skattefrit.

Interesserede efterlønnere og pensionister vil kunne tilmelde sig ordningen og komme på en liste over reservebedsteforældre, som forældre i Århus så kan henvende sig til.

Anders Holch Povlsen Bestseller

Anders Holch Povlsen er nu verdens 254. rigeste mand

Fællesskabets Hus plejehjem Skanderborg

playTo østjyske kommuner indfører besøgsrestriktioner på plejehjem

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Lars Østergaard

Overlæge: For mange danskere vil sige nej til corona-vaccine

Anne Fjelsted Rasmussen

play Beslutningen er udskudt: Kræftsyge børn skal ikke til København endnu

Plejehjem

play Ældre Sagen: Her går Styrelsen for vidt