Skanderborg fik klø

Ude af pokalturneringen

Arkivfoto.

Der har været masser af ballade omkring KIF Kolding København i de seneste dage, efter træner Peter Bredsdorff-Larsen mandag blev fyret i den ambitiøse klub.

Onsdag aften var det så igen tid til at koncentrere sig om spillet på banen, da KIF spillede sæsonens sidste kamp på udebane mod Skanderborg i pokalturneringen. Her var det den normale assistent Lars Krogh Jeppesen, som styrede tropperne og skulle sørge for, at de mange stjerner fik lidt oprejsning ovenpå det klokkeklare nederlag til Aalborg Håndbold i DM-finalerne.

Og selvom det næppe får snakken om ballade i KIF til at forstumme, så lykkedes det Lars Krogh Jeppesen at drive Kasper Hvidt & co. til sejr og avancement til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen.

Selve kampen blev aldrig spændende, dertil var KIF alt for suveræne. Holdet satte sig tonstungt på begivenhederne fra start og endte med at vinde en sikker sejr på 40-29 over Skanderborg.

Dermed er det tid til sommerferie. I hvert fald fra spillet på banen. Næste begivenhed i klubben er et pressemøde fredag, hvor KIF forventer at kunne præsentere en permanent løsning på trænerposten.