Skaber fortsat problemer

Egon sætter stadig Falck på arbejde

01:37

1 af 2

Selvom stormen Egons styrke løjede af i løbet af natten, så blev Falck alligevel sat på arbejde flere steder.

I løbet af natten fik Falck tre stormrelaterede henvendelser, og her til morgen fra klokken seks til klokken ti har Falck modtaget yderligere syv henvendelser:

- Det er væltede træer og afblæste tagsten, siger Thomas Dietz, der er vagtcentralleder hos Falck i Region Midt, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Og selvom det ikke stormer længere, så blæser det stadig, og man skal stadig være ekstra opmærksom, når man færdes udenfor:

- Der kan stadig være nedfaldne grene og træer på kørebanen. Man skal stadig være enormt påpasselig omkring skovområder og genoverveje søndagsturen eller løbeturen i skoven. Der kan også være træer i spænd, som kan udgøre en stor fare, hvis børn kravler op i dem, for de kan pludselig smutte tilbage, siger Thomas Dietz.

Falck regner med at kunne nå at løse de stormrelaterede opgaver i løbet af dagen:

- Det satser vi på, men det kommer selvfølgelig an på, hvor meget det bliver ved med at blæse, lyder det fra Thomas Dietz.

I videoen øverst på siden kan du høre Thomas Dietz fortælle om nogle af de opgaver, Falck arbejder på, og du kan desuden høre, hvordan han vurderer skadesomfanget i det østjyske efter stormen.