SK Aarhus har lommesmerter

Den århusianske håndboldklub har massive økonomiske problemer. Både tidligere spillere og fysioterapeuter har løn til gode.

Håndboldkvinderne fra SK Aarhus var sportsligt den helt store positive overraskelse i sidste sæson, men her på tærskelen til den nye sæson ser det ud til, at økonomien hænger i laser.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger er der tidligere spillere, der stadig ikke har fået udbetalt penge, som klubben skylder dem. Samtidig verserer der en sag fra fire tidligere spillere, der tilsammen har et skattekrav på mindst en halv million kroner mod SK Aarhus.

Også i det daglige mærker spillere og træner den økonomiske krise. I seks uger har truppen trænet og spillet kamp uden en fysioterapeut i hallen. Det skyldes, at de tidligere fysioterapeuter har sagt op, fordi de ikke modtog deres løn i adskillige måneder.

Bestyrelsesformand i SK Aarhus Søren Broberg Johansen erkender, at klubbens økonomi ikke er den allerbedste.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi i de seneste måneder har været igennem en svær tid. Den er vi stadig midt i, men vi arbejder med tingene på et fornuftigt niveau. Her og nu er vi næsten kommet på plads med en aftale, så jeg forventer, at vi igen har fysioterapeuter fra denne uge, siger han til Jyllands-Posten.