Silkeborg vil sælge stadiongrund

Silkeborg Kommune vil sælge knap 9.500 kvadratmeter grund til boligbyggeri i Silkeborg by, og grunden forventes at indbringe omkring 60 millioner kroner

Foto: Google Maps

1 af 2

Om halvandet år kan publikum i Silkeborg glæde sig over at gå til fodbold på Silkeborgs nye stadion JYSK Park, og så er der ikke længere brug for den gamle stadiongrund i den sydlige del af byen.

I første omgang er der udbudt knap 9.500 kvadratmeter til at bygge omkring 4.300 kvadratmeter tæt-lave boliger i to-tre etager.

- Det nye stadion giver plads til mange nye boliger i et attraktivt område i byen, hvor der også bliver grønne åndehuller og boldbaner. Det er netop den byudvikling, der er brug for, når vi skal skabe vækst og nye arbejdspladser i Silkeborg, siger borgmester Steen Vindum (V).

Første spadestik

Silkeborg Kommune forventer, at salget af hele stadiongrunden indbringer omkring 60 millioner kroner, og pengene bliver brugt på det nye stadion på Søholt nær Silkeborgmotorvejen.

Mindsteprisen på stadiongrunden er på 12,9 millioner kroner eksklusiv moms, og sidste frist for at byde er onsdag den 6. april klokken 12.00.