Silkeborg-træner forventer nervepirrende kampe

Efter søndagens nederlag på 1-3 til FCK skal oprykkerne fra Silkeborg spille gruppespil om ikke at rykke ned

Cheftræner Peter Sørensen så søndag Silkeborg IF tabe med 1-3 til de danske mestre fra FCK. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

Oprykkerne fra Silkeborg IF fik efter en katastrofestart på Superliga-sæsonen vendt skuden, og holdet var faktisk med i spillet om en plads i top-6 helt frem til andensidste spillerunde i grundspillet.

Søndag tabte Silkeborg dog med 1-3 hjemme til FCK, hvilket sender jyderne i gruppespil, hvor de nu skal forsøge at undgå nedrykning.

Med nederlaget ender Silkeborg på 9. pladsen, hvorfor oprykkerne nu skal spille seks nervepirrende kampe mod AaB, AGF og Viborg om ikke at ende i nedrykningsspillet.

Læs også Overblik: Meget på spil for de østjyske klubber denne søndag

Silkeborgs anfører Dennis Flinta er ikke utilfreds med, at puljen endte med at blive sat sammen, som den gjorde, og han ser gode muligheder for sit hold.

- Jeg tror på, at vi kan slå alle holdene i puljen - også AaB, selv om vi har tabt klart til dem to gange for nyligt. De to kampe har vi lært meget af. Uanset hvilken pulje vi var kommet i, så vil jeg mene, at vi ville kunne undgå nedrykningsspillet, men når det er sagt, så er jeg glad for vores pulje, siger Dennis Flinta. 

Godt tilfreds med puljen

Silkeborgs træner, Peter Sørensen, er også ganske godt tilfreds med puljen, som holdet er havnet i, men det er ikke så meget på grund af puljens sammensætning af hold.

Jeg tror på, at vi kan slå alle holdene i puljen - også AaB.

Dennis Flinta, Silkeborg-spiller

- Det bliver helt sikkert nogle kampe med mange nerver, vi skal ud i, men det kunne have set noget værre ud for os. Her tænker jeg ikke på puljens sammensætning af hold, men derimod at vi står i en situation, hvor vi faktisk har lidt pointmæssigt at give af. Vi har fem point ned, og det er ikke helt dumt, siger Peter Sørensen.

Silkeborg-træneren er også glad for den udvikling, som hans hold er gået igennem, og han ser lyst på fremtiden for det unge mandskab.

Læs også Kampprogram er klar: Sådan spiller de østjyske klubber i slutspillet

- Der er mange af mine spillere, der er blevet bedre og bedre, og det lover godt for de kommende kampe. Vi har et ungt hold, men det går helt sikkert den rigtige vej for både den enkelte og kollektivet her i Silkeborg, siger han.

  Foto: Bo Amstrup - Scanpix