Silkeborg tager uskøn sejr mod Sønderjyske

Kynisme sikrede SIF sejr

Silkeborg snuppede søndag tre vigtige point i bestræbelserne på at komme væk fra bunden af Superligaen, da holdet på udebane mod Sønderjyske vandt fortjent med 2-1 i en ellers uskøn kamp.

Sejren var langt fra udtryk for sprudlende spil hos gæsterne, men snarere for lidt større kynisme end hjemmeholdet i spillets afgørende facetter.

Sønderjyske havde bolden mest, men fik først til slut spillet sig frem til chancer mod et kompakt Silkeborg-hold, der især levede af kontraer. 

Silkeborg var presset tilbage, da Jesper Bech scorede kampens første mål i første halvleg.

Offensivspilleren tog et af sine karakteristiske løb i dybden, og mens venner og fjender forsøgte at heade til den ballonbold, der blev sendt ind i feltet, så dumpede den alligevel ned foran Bech, der resolut sparkede sit sjette sæsonmål i kassen.

Heldigt sejrsmål

I anden halvleg scorede Rajko Lekic til 2-0, da han med ryggen mod målet forsøgte sig med at saksespark. Han ramte bolden skidt, men den blev rettet af af Anders Østli og gik i mål.

Kampen burde med 2-0-målet være lukket og slukket, men det var den langt fra. Sønderjyske satsede i slutfasen og det bar frugt, da Quincy Antipas scorede få minutter før tid, hvorefter hjemmeholdet smed alt frem.

Men trods store chancer - blandt andet til Henrik Hansen - så blev det til en sejr til Silkeborg, der nu har fire point ned til AaB på sidstepladsen Silkeborg