Silkeborg tabte test mod Hobro

Nu er der kun én sidste kamp tilbage inden sæsonstart

Foto: Silkeborg IF Invest

Det var rød og hvid mod blå og gul, da Silkeborg IF og Hobro i eftermiddag tørnede sammen i en testkamp.

En kamp, som spillerne fra Hobro slap heldigst fra - i hvert fald på pointtavlen. Kampen blev spillet klokken 13 på Hobros hjemmebane DS Arena og endte med stillingen 2-0.

Se også: AGF tabte sidste træningskamp

Det første mål stod Hobros Mads Hviilsom for i 50. minut - bare fem minutter inde i anden halvleg:

- Efterfølgende lykkedes det SIF at lægge et godt pres på superliga-modstanderen, og Robert Skov havde et godt skudforsøg ligesom indskiftede Marcus Solberg tæt under mål var tæt på at komme først på et frisparksindlæg fra Martin Thomsen, skriver SIFs kommunikationschef Niels Frydenberg om kampen på holdets hjemmeside.

Traditionen tro skal man dog ikke lægge for meget i resultater af testkampe. Kampene bliver ofte brugt af trænerne til at afprøve teknikker og afpudse de sidste detaljer.

Silkeborg IF mangler nu kun en enkelt testkamp, inden at næste sæson bliver fløjtet i gang. Denne gang er det ikke superligaen, men derimod 1. division, der venter.

Næste og sidste testkamp-modstander hedder tyske Hansa Rostock. Den kamp bliver spillet lørdag den 18. juli klokken 15 på udebane.

En endnu vigtigere dato er dog ugen efter, den 25. juli, hvor sæsonen i fodboldens 1. division går i gang. Silkeborgs første modstander bliver FC Vestsjælland.