Silkeborg spiller uafgjort mod AaB

Holdet savner stadig en hjemmebanesejr

Silkeborgs træner Troels Bech fik heller ikke denne gang tre point hjemme

Det er ikke så spændende at være Silkeborg-fan i denne sæson, når det handler om at følge det lokale hold på hjemmebane. Lørdag blev det 1-1 mod AaB, og dermed er Silkeborg fortsat uden hjemmesejr i denne sæsons Superliga.

Statistikken siger nu seks hjemmebanekampe med blot fire point til følge. Skuffende for sidste sæsons nummer fem. Dengang var Troels Bechs mandskab det fjerde bedste hjemmehold i ligaen.

Ekstra skuffede kan Silkeborg også være, fordi værterne generelt havde ret godt styr på AaB, der inden opgøret havde tabt tre kampe i træk.
 
Indledningsvis lignede AaB det mest formsvage hold af de to. Gæsterne var presset meget i bund af et aggressivt Silkeborg-hold, der dominerede totalt. Men nogle gange er fodbold et pudsigt spil, for det var såmænd udeholdet, der bragte sig ufortjent foran 1-0 ved Jeppe Curth efter fint forarbejde af amerikanske Chris Rolfe.
 
Jeppe Curth afsluttede sikkert med sit venstre ben, og Lasse Heinze var chanceløs i Silkeborgs mål. Det var Jeppe Curths tredje superligamål i sæsonen.
 
Forståeligt nok en kæmpe skuffelse for Silkeborg, som mod første halvlegs slutning kunne konstatere, at AaB var kommet bedre med i kampen.

Men helt fortjent fik veteranangriberen Henrik "Tømrer" Pedersen udlignet kort før pausefløjt med et godt hovedstød efter fornemt forarbejde af Dennis Flinta ude på højrekanten.

Den tyske Silkeborg-angriber Marvin Pourie havde fortjent et straffespark kort efter pausen, men dommeren vinkede afværgende.

Målchancer var der ikke mange af i anden halvleg. Indskiftede Kayke missede en kæmpe chance for AaB i overtiden, da brasilianeren på trods af et tomt Silkeborg-mål ikke var præcis nok i sin afslutning. Bolden røg forbi mål.

AaB forbliver på sjettepladsen i ligaen med 16 point efter 11 kampe, mens Silkeborg med 10 point overtager niendepladsen fra Brøndby.