Silkeborg-spiller siger farvel: Skifter til Sønderjyske

Emil Scheel skifter til sommer fra Silkeborg til Sønderjyske på en toårig kontrakt

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Efter fire år i Silkeborg skifter fodboldspilleren Emil Scheel til sommer til Sønderjyske.

Det meddeler begge klubber.

Den 26-årige midtbanespiller har til sommer kontraktudløb hos Silkeborg, hvor han har været med til både op- og nedrykning i Alka Superligaen.

Læs også Disse spillere har kontraktudløb til sommer

 - I erhvervslivet er det en uskreven regel, at det er sundt at skifte job hvert femte år.

- Jeg føler, at det rigtige tidspunkt for mig er til sommer, og det er baggrunden for min beslutning. 

- Det ændrer ikke på, at jeg sætter stor pris på Silkeborg, og som sagt har jeg haft den hidtil bedste tid i min karriere her, siger Emil Scheel til Silkeborgs hjemmeside.

02:27

VIDEO: Vi kan spille lige op med alle hold, sagde Emil Scheel efter Silkeborgs nederlag til Brøndby i slutningen af efterårssæsonen. Se interviewet med ham her.

Luk video

Han kom til Silkeborg fra AGF i 2013 og har indtil videre spillet 116 kampe og scoret 27 mål for Alka Superligaens nummer ti.

Hos Sønderjyskes sølvvindere udtrykker sportschef Hans Jørgen Haysen glæde over kontrakten med Emil Scheel, der løber i to år. 

- Vi har længe haft et godt øje til Emil Scheel, som har den rette alder og erfaring med i bagagen. Han kan dermed også byde ind fra første fløjt i den nye sæson.

Læs også Silkeborg-kant: Vi har opbygget en solid base

- Han er en uhyre løbestærk spiller, som også evner at placere sig de rigtige steder, og hertil får vi også en arbejdsom tovejsspiller.

- Emil Scheel er god til at komme til chancer via løb i feltet, langskud og også hovedstød. Vi vil derfor fokusere på, at han skal blive en endnu mere målsøgende - og scorende spiller, siger Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

 

  Foto: Claus Fisker - Scanpix