Silkeborg-profil skifter: Glæder mig til at spille i min hjemby

Fløjspilleren Freja Cohrt skifter til sommer Silkeborg-Voel ud med HC Odense

Foto: Silkeborg-Voel

Efter et par sæsoner i Silkeborg-Voel er en af holdets helt store profiler og målscorere, Freja Cohrt, nu klar til at prøve nye veje inden for håndboldverdenen.

Den 23-årige fløjspiller har nu skrevet kontrakt med ligaklubben HC Odense med den tidligere landstræner Jan Pytlick i spidsen. Det skriver klubben på sin hjemmeside. 

Dermed kan man sige, at Freja Cohrt vender hjem. Ikke til sin tidligere klub, men derimod til den by hun kender allerbedst.

- Jeg er både født og opvokset i Odense. Jeg har hele tiden ønsket på et eller andet tidspunkt i min karriere at prøve at spille i min hjemby. Nu kom chancen, og den kunne jeg ikke gå glip af, siger Freja Cohrt til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Silkeborg-Voel har kurs mod slutspillet

Freja Cohrt havde ellers kontrakt med Silkeborg-Voel frem til 2018, men har fået lov til at komme fri før tid, fordi HC Odsense har købt hende fri, erfarer TV 2 Sport. 

Tidligere har Freja Cohrt været kort inde forbi landsholdet og nævnt flere gange i den forbindelse. Selv håber hun, at skiftet til Odense kan være med til at gavne hendes karriere og måske med tiden opfylde hendes drøm om flere landsholdskampe.

- Jeg kommer til at træne sammen med en masse landsholdsprofiler i Odense. Det er et rigtig godt hold, så jeg ser det bestemt som et håndboldmæssigt step op, siger Freja Cohrt og understreger, at hun har været glad for at spille i Silkeborg-Voel.

Læs også Endnu en profil forlænger med Silkeborg-Voel

Blandt Freja Cohrts kommende klubkammerater kan blandt andet nævnes Trine Østergaard, Althea Reinhardt, Kathrine Heindahl, Mette Tranborg og Stine Jørgensen.

Skiftet til Odense gælder også først fra næste sæson, så indtil da vil hun nu fokusere på at sikre Silkeborg-Voel en plads i slutspillet i Primo Tours Ligaen, som er navnet på kvindernes bedste, danske håndboldliga. 

Freja Cohrt har udover Silkeborg-Voel også haft sin gang i Skive, Randers HK og FCM Håndbold.