Silkeborg lugter medaljer

Silkeborg IF er et godt bud på en medaljeplads efter sejr over Sønderjyske

Efter et solidt forår er Silkeborg pludselig blevet et godt bud på en medaljetager i Superligaen i fodbold.

Og det understregede holdet onsdag, hvor det blev til en sejr på 1-0 over Sønderjyske, så holdet kravlede op á point med FC Midtjylland, der ligger nummer fire i rækken.

Silkeborg er eneste ubesejrede hold i foråret og blot et point fra Brøndbys tredjeplads, men har dog spillet en kamp mere end konkurrenterne.

Silkeborg spiller uden de store dikkedarer, og det var da også en simpel spillet kamp mod de sønderjyske gæster. Der var ikke de store chancer, og spillet foregik i store dele af opgøret midt på banen.

Dog var det ikke fordi, holdene gravede sig ned, men spillet løb bare tit ud i knap så meget.

Lang bold frem

Det var Jesper Bech, der stod bag Silkeborgs enlige mål. Hjemmeholdet erobrede bolden i egen forsvarszone, og midt på egen banehalvdel smed Jesper Bech så en lang bold frem.

Sønderjyskes Johnny Thomsen var som bageste Sønderjyske-forsvarer placeret helt oppe ved midterlinjen, og bolden strøg i en stor bue over ham, og så kunne fremadstormende Martin Svensson løbe bolden op og score fladt.

Jesper Bech var dog efterfølgende også manden, der var ved at koste sejren. Han kom i infight i en nærkamp med Sønderjyskes Olafur Skulason og prøvede at flå ham til side.

Men dommer Henning Jensen tolkede det som en albue i ansigtet og gav Jesper Bech et direkte rødt kort. Det var hårdt dømt.

Sønderjyske forsøgte herefter at presse på, men kom kun frem til et par halve chancer ved indskiftede Quincy Antipas og Søren Frederiksen.

For Sønderjyske betyder nederlaget, at klubben med 30 point stadig ikke kan vide sig fri af nedrykningsstregen.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk

Silkeborg-SønderjyskE 1-0 (0-0)

1-0 Martin Svensson (58. minut)

Udvisning: Jesper Bech, Silkeborg (65.)

Tilskuere: 3.585