Silkeborg IF skuffede igen

Silkeborg IF kunne heller ikke give hjemmepublikummet en sejr i efterårets sidste SAS Liga-kamp.

Det var et meget, meget sort resultat for os.

Silkeborgs anfører, Michael Hansen, var meget klar i mælet, da han skulle bedømme søndagens SAS-ligakamp mellem Silkeborg IF og OB, der sluttede med en 3-1 sejr til fynboerne i overværelse af 2.735 tilskuere.

Silkeborg havde før kampen endnu ikke vundet på eget græs, og det blev der altså ikke ændret på. Men det kan Silkeborg kun takke sig selv for. De havde meget godt styr på kampen, efter de havde udlignet OB's halvlegsføring ti minutter efter pausen.

Fejl i begge ender af banen gjorde dog udfaldet. I angrebet formåede Kim Olsen ikke at udnytte et par store tilbud og i forsvaret lykkedes det hjemmeholdets Jens Berthel Askou at lægge op til OB's andet mål, der blev sat ind af Tobias Grahn.

- Det så egentlig udmærket ud, men vi var ikke dygtige nok i felterne. Vi slap tre mål ind og brændte for meget i den anden ende. Vi prøvede at presse på i anden halvleg, men det åbnede op bagi, sagde Silkeborg-træner Peder Knudsen , der afløste Viggo Jensen for fire kampe siden, men endnu ikke har fået point på kontoen.

Det har Silkeborg slet ikke formået på hjemmebane i denne sæson og det er, sagt med den lokale dialekt, rigtig træls.

- Det er klart, at vi ikke længere kan undskylde os med, at det er tilfældigheder, der afgør kampene. Det kan man måske en eller to gange, men når det er ni i streg, går den ikke længere, sagde anfører Michael Hansen efter kampen og uddybede:

- Når man taber så mange kampe, er det evnerne, der ikke rækker. Silkeborg overvintrer nu på sidstepladsen otte point efter AC Horsens, der ligger på den tiendeplads, der betyder et fortsat ophold i den bedste række. /ritzau/

LÆS OGSÅ:

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16055">Silkeborg-spiller tangerer rekord (20/11-06)</A></STRONG>