Silkeborg IF køber kantspiller i Randers

Vladimir Rodic skifter BioNutria Park i Randers ud med JYSK Park i Silkeborg, hvor han skal erstatte Robert Skov de næste tre-og-et-halvt år

Vladimir Rodic skifter Randers FC-trøjen ud med den røde Silkeborg IF-trøje. Foto: Getty/Randers FC

Opdateret: Randers FC har netop også meddelt, at man ophæver kontrakten med angriberen Nikola Djurdjic. Læs mere i bunden af artiklen.

Randers FC hentede i sommer den montenegrinske tekniker Vladimir Rodic til klubben. I efteråret viste han i glimt prøver på sit talent, og nu går turen så videre til Silkeborg IF. Det oplyser begge klubber i en pressemeddelelse.

Peter Sørensen solgte tidligere på måneden Robert Skov til FC København, og derfor skulle der hentes en erstatning til kanten. Den er nu fundet i Vladimir Rodic.

- Vi har hentet en dygtig spiller til den offensive midtbane. Rodic kan dække begge kanter og også spille den centrale 10’er-position, lyder det fra Silkeborg IF’s manager Peter Sørensen, hvis interesse for Vladimir Rodic ikke er ny.

- Vi har fulgt Vladimir Rodic gennem længere tid, bl.a. da han spillede for mine gamle venner i Malmø FF, og han har stået højt på ønskelisten længe. Nu fik vi muligheden for at hente ham, siger Peter Sørensen, der har en aktiv fortid i den svenske storklub, som han spillede for i to sæsoner i starten af årtusindet.

24-årige Vladimir Rodic optrådte 13 gange for Randers FC og scorede et enkelt mål. Mens han til tider har vist prøver på sit store talent, så har præstationerne også svinget. Og nu siger kronjyderne så farvel til kantspilleren.

 - Der er sket meget i klubben, siden vi hentede Vladimir transferfrit i august måned sidste år. Han har vist, hvorfor vi troede på ham, da vi hentede ham ud af en svær situation i Tyrkiet. De offensive kvaliteter hos "Vladi" har drillet mange modstandere, og derfor kommer der naturligt nok interesse fra andre klubber. Han vil meget gerne blive i Danmark, og derfor har vi valgt at tage imod et tilbud fra Silkeborg, som kommer både os selv og Vladimir til gode. Vi vil komme til at savne hans gode humør i og omkring klubben, og vil gerne takke ham for indsatsen i Randers FC. Vi ønsker ham al mulig held lykke fremover, lyder det fra Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Vladimir Rodic har skrevet under på en kontrakt med Silkeborg IF, der gælder indtil sommeren 2021.

Ophæver samtidig kontrakt med angriber

Kort efter meddelelsen om salget af Vladimir Rodic meddelte Randers FC, at kontrakten med Nikola Djurdjic ophæves efter gensidig aftale.

- Ophævelsen af kontrakten er sket efter gensidig forståelse og respekt. Nogle gange lykkes det bare ikke, som håb og forventningerne var til, og det er desværre tilfældet med Nikola og Randers FC. Niko har altid arbejdet stenhårdt og været 100% dedikeret og kæmpet for klubben i hver en kamp han har spillet. Vi ønsker ”Niko” al held og lykke fremover, fortæller Michael Gravgaard i den forbindelse.

Nikola Djurdjic blev hentet i Partizan Beograd for et år siden og nåede 28 kampe for Randers FC. Det blev til fire mål.

- Der er sket meget i klubben på det seneste, men det er ikke grunden til, at jeg nu tager videre. Fodboldmæssigt er det bare ikke gået, som jeg havde håbet på i Randers. Jeg føler dog, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, og kan se mig selv i øjnene, nu hvor jeg forlader klubben. Jeg vil gerne sige tak og ønsker alt det bedste for alle i og omkring klubben, siger Nikola Djurdjic i en pressemeddelese.