Silkeborg IF fyrer profil

Har spillet sin sidste kamp i rødt

Den lynhurtige back Christopher Poulsen har spillet sin sidste kamp for Silkeborg IF.

Han er nu blevet sat fri af klubben med øjeblikkelig virkning. Silkeborg IF vil dog ikke oplyse den egentlige grund til det afbrudte samarbejde, men der tydeligvis tale om en uenighed af så alvorlig karakter, at det ikke er muligt at fortsætte.

- Efter uoverensstemmelser af ikke sportslig karakter, er han og Silkeborg IF Invest blevet enige om at ophæve spillerens kontrakt med øjeblikkelig virkning, lyder det på klubbens officielle hjemmeside.

Klubbens direktør Kent Madsen forklarer:

- Vi har haft nogle uoverensstemmelser af ikke sportslig karakter, som har betydet, at vi og Christopher er blevet enige om at ophæve hans kontrakt, så han kan komme videre med sin fodboldkarriere et andet sted. Christopher har spillet rigtig mange gode kampe for SIF og ydet en flot indsats for klubben. For det vil jeg gerne sige ham tak, siger Kent Madsen.

Vil ikke afsløre den egentlige grund

Kent Madsen afviser at afsløre den egentlige grund til kontraktophævelsen:

- Når sådan noget sker på nuværende tidspunkt i sæsonen, kan jeg fint forstå, hvis fans og medier ønsker at vide hvorfor. Der kan dog fra tid til anden komme sager, som vi, af respekt for alle involverede parter, må holde internt, og det håber jeg, at både fans og medier vil vise forståelse for, så vi kan koncentrere os om at overleve i Superligaen, siger Kent Madsen.

Christopher Poulsen har været i Silkeborg i flere omgange. Han har spillet i alt 195 førsteholdskampe. Han vil heller ikke forklare årsagen:

- Nu er vi blevet enige om at gå hver til sit. Det sker af personlige årsager, som vi er helt enige om, at vi holder for os selv, siger Poulsen.

Silkeborg IFs sportschef, Peder Knudsen, er i aften gæst i fodbold-debatprogrammet Fodbold med Horup. Her spørger vi ham naturligvis om årsagerne til bruddet med Christopher Poulsen. Se programmet i aften kl. 20 på TV 2 | ØSTJYLLAND.