Silkeborg IF forlænger med viceanfører

Simon Jakobsen kan ikke forestille sig at trække en anden dansk klubtrøje over hovedet end Silkeborgs. Viceanføreren forlænger med SIF

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Viceanfører Simon Jakobsen har forlænget sin aftale med Silkeborg IF, så den løber frem til sommeren 2020.

- Det er fedt med en lang aftale, og det giver ro på fremadrettet. Jeg ser en spændende fremtid for SIF, og jeg er glad for at være med i det gode set-up, der er omkring klubben og holdet, siger 25-årige Simon Jakobsen i en pressemeddelelse.

Han lægger ikke skjul på, at der er mange følelser i forlængelsen for ham.

- Jeg har spillet i SIF, siden jeg var seks et halvt år, så følelser betyder meget. Naturligvis kunne det være spændende på et tidspunkt at prøve kræfter med noget anderledes, siger Simon Jakobsen og tilføjer: 

- Men det skal i så fald være noget helt andet end SIF - en kulturel oplevelse med et andet sprog, et andet land og et andet folk. Jeg kan ikke se mig selv trække en anden dansk klubtrøje over hovedet end den røde SIF-trøje.

Læs også Kasper Dolberg udtaget til landsholdet

 Cheftræner Peter Sørensen glæder sig over forlængelsen.

- Simon er fodboldmæssigt vokset betydeligt i den seneste tid. I min periode i SIF er han en af de spillere, der har udviklet sig mest samtidig med, at han har været en af de mest stabile på holdet. Desuden har han en personlig karakter, som jeg sætter pris på, siger Peter Sørensen i pressemeddelelsen.

Simon Jakobsen har indtil videre spillet 139 kampe og scoret to mål for SIF.