Silkeborg-hospital er bedst til at behandle hjertesvigt

Regionshospitalet Silkeborg er det helt rigtige sted at komme hen, hvis hjertet skulle svigte

Ingen er interesserede i et hjertesvigt, men der er desværre ofte ikke meget, man selv har indflydelse på i den forbindelse.

Til gengæld kan du, hvis uheldet er ude, håbe på, at det er Regionshospitalet i Silkeborg, der skal behandle dig.

Læs også Mindre madspild har givet øko-guld i Randers

Dagens Medicin har nemlig lavet en liste over de danske hospitalers behandling af hjertesvigt, og her topper Regionshospitalet Silkeborg med den bedste behandling. 

- Vi kender vores patienter rigtig godt. Vi følger dem tæt, og de er meget trygge ved os. De kan altid ringe til os, hvis de er i tvivl om noget eller er bekymrede. Der er ikke noget, der er for småt til at ringe om. Og så gør vi meget ud af patientuddannelse, så de får en forståelse for deres sygdom og behandling, siger sygeplejerske Anna Lindhartsen i en pressemeddelelse. 

Læs også Kræftafdeling i Aarhus udnævnt til årets bedste

Dagens Medicin har 19 forskellige parametre med i deres kåring, og her topper Regionshospitalet Silkeborg de syv. Det er nok til en samlet førsteplads.

- Vi er rigtig stolte over førstepladsen, men det er ikke noget, der får os til at hvile på laurbærrene. Vi tænker hele tiden på, hvordan vi kan gøre det bedre, optimere forløbene og inddrage patienterne endnu mere, siger Anna Lindhartsen.