Silkeborg henter back i Århus Fremad

25-årige venstre back, Rasmus Olsen, fortsætter karrieren i Silkeborg IF og forlader dermed Århus Fremad.

Silkeborg har købt den 25-årige venstre back, Rasmus Olsen, af Århus Fremad.

På klubbens hjemmeside står der, at man i en lang periode har fulgt den stærke spiller, og at man glæder sig over forstærkningen.

- Vi har fulgt Rasmus allerede inden, han kom til Århus Fremad, og vi glæder os derfor over, at det nu er lykkedes at lave en aftale med ham. Rasmus er en fysisk stærk venstre back, som er utrolig stærk i mand-mand situationerne. Han er endvidere hurtig og god med hovedet, og han vil helt sikkert være en forstærkning til forsvaret - og en god type med den rette indstilling og vindermentalitet, siger SIFs teamchef, Ebbe Sand, på klubbens hjemmeside.

Også Rasmus Olsen selv glæder sig til den nye udfordring.

- Jeg rykkede fra Thisted til Århus Fremad tilbage i februar 2007, og jeg har kun nået få kampe for dem. Derfor er det selvfølgelig lidt vildt, at jeg allerede nu skal spille som fuldtids-professionel i Silkeborg IF, som jeg har hørt så meget godt om. Der var også andre interesserede klubber, men jeg havde en god fornemmelse i forhold til SIF - og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang på Søholt, siger Rasmus Olsen.

Rasmus Olsen begynder i Silkeborg den 2. juli og skal dermed være en del af den trup, der skal forsøge af få klubben tilbage til superligaen.