Silkeborg giver Randers FC sit syvende nederlag på stribe

Randers FC må undre sig over, hvordan dagens kamp mod Silkeborg IF kunne ende med et 2-0 nederlag

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 4

For syvende kamp i træk måtte Randers forlade banen som taber - og for sjette gang var det endda uden at score. Det er lidt af et resultatmæssigt mareridt, Randers FC befinder sig i.

For rent spillemæssigt så det ellers - endnu en gang - fornuftigt ud for Kronjyderne. I første halvleg vadede holdet i chancer. Marvin Pourié alene kom frem til seks chancer, hvoraf han i hvert fald burde have scoret på to.

Efter 10 minutter fik tyskeren sat Silkeborg-målmand Thomas Nørgaard og kom frem til afslutning. Men inde på stregen stod Dennis Flinta og afværgede forsøget.

Randers FCs cheftræner, Olafur Kristjansson, er ved at være en presset mand.  Foto: Henning Bagger - Scanpix

Både Pourié og Lundberg kom kort efter frem til store hovedstødsforsøg, men de blev henholdsvis headet lige på Thomas Nørgaard og over mål. 

Silkeborg leverede ikke noget som helst rent offensivt de første 20 minutter - og symptomatisk nok kom hjemmeholdet i front på noget, der vel knapt nok kunne betegnes som en chance.

Robert Skov fik frispark ude i banens højreside, og med venstrebenet sendte han den ind i feltet. Angriberen Andreas Albers fik snittet bolden, og så strøg den forbi både Mads Fenger og Randers-målmand Hannes Halldorsson. Dermed stod der pludselig 1-0.

Læs også Sådan er den nye Superliga-struktur

To minutter senere ramte Marvin Pourié stolpen i endnu en af sine i alt seks afslutninger i første halvleg, men bolden ramte den forkerte side af opstanderen og gik ud. 

25 minutter inde i opgøret fik Silkeborg så endelig sin første - og faktisk eneste! - reelle chance i kampen. Unge Gustav Dahl sendte et indlæg ind i feltet fra sin position på venstre back, og for enden af det stod Andreas Albers. Han fik flot sendt bolden ind i det fjerne hjørne.

Forkølede Randers-afslutninger 

Et par forkølede Randers-afslutninger senere kunne holdene gå til pause med stillingen 2-0.

Anden halvleg  blev noget mindre seværdig. Begge hold kom frem til chancer, uden nogen af dem blev specielt store. 

01:39

VIDEO: Randers FC-angriberen Marvin Pourié var meget utilfreds med sin præstation mod Silkeborg, men han afviser, at scoringsproblemet er mentalt. Se et interview her.

Luk video

Med undtagelse af den, der i de sidste minutter tilfaldt den nye Silkeborg-angriber Rubio Rubin. Det lignede en kæmpe afbrænder fra amerikaneren, men den langsomme gengivelse viste fornemt forsvarsspil fra Mads Fenger, der kom på mellemhånd og fik clearet bolden.

Kampen endte 2-0, og resultatet betyder, at Randers FC ryger ned på syvendepladsen efter AaB på en dårligere målscorer. Silkeborg kæmpede sig derimod for alvor ind i kampen om en plads i mesterskabsspillet. Peter Sørensens tropper ligger nu på ottendepladsen - kun to point efter netop Randers FC. 

Silkeborg IF’s næste kampe:

10/03 - FC Nordsjælland (U)
19/03 - FC København (H) 

Randers FC’s næste kampe:

10/03 - AGF (H)
15/03 - SønderjyskE (H) (Pokalturneringen)
19/03 - SønderjyskE (U)