Silkeborg forlænger med stærk venstreback

Mikkel Cramer har skrevet under på en aftale med Silkeborg IF, så han er i klubben til sommeren 2019

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Silkeborg IFs venstreback Mikkel Cramer har forlænget sin aftale med Silkeborg IF med to et halvt år. Dermed er han på kontrakt i Søhøjlandet frem til sommeren 2019.

- Det er selvfølgelig en dejlig følelse. Jeg kom til i sommer på en et-årig aftale, og jeg har været inde i en god udvikling, så det er rart at kunne fortsætte den udvikling i de næste to og et halvt år, siger Mikkel Cramer i en pressemeddelelse

Læs også Silkeborg må nøjes med et point på trods af god start

Han har efter kort tid spillet sig til en startplads på venstrebacken i klubben, og ifølge ham selv er det især den gode modtagelse, der har gjort, at han er lykkes.  

- Jeg er kommet til et rigtig godt træningsmiljø, som har været med til at løfte mig. Det har været vigtigt, og det skal skal være med til at løfte mig endnu mere. SIF er en god klub lige fra holdleder til de nærmeste fans. Man har en god fornemmelse af at komme til et sted, hvor der bliver taget hånd om en, og hvor der er rart at være, siger Cramer.

Cheftræner Peter Sørensen har med tilfredshed fulgt Mikkel Cramers udvikling i SIF, siden han kom fra Skive i sommerens transfervindue.

Læs også Sammy Skytte: Vi lod dem have bolden for meget

- Cramer er lynhurtigt gået fra at være en god 1. divisionsspiller til at være en af vores bedste over en lang periode i Alka Superligaen. Han har taget store skridt og i mange kampe været overbevisende. Derfor har det været en let beslutning at forlænge med ham, siger Peter Sørensen.

Mikkel Cramer fik sit fodboldmæssige gennembrud i Randers i 2011, hvor han er noteret for 20 superligakampe, inden han efter en skadesperiode måtte omkring AB, Horsens og Skive for at genstarte karrieren. I sommers skrev han så kontrakt med SIF efter et vellykket prøvetræningsophold.