Silkeborg fik tre vigtige point

Jesper Sørensen og Co. fik ro i sindet

01:00

1 af 2

Silkeborg IF hev tre point hjem mod Fredericia, da de søndag skulle forsøge at kravle op i tabellen.

2-0 stod der på tavlen, da dommeren fløjtede af på Mascot Park mellem hjemmeholdet Silkeborg og gæsterne fra Fredericia.

Silkeborg har haft en svingende start på sæsonen, men her efter to nederlag i træk fik de altså en sejr, som skal hjælpe dem op i tabellen og etablere sig i den øverste del.

SIF stillede til start uden slideren Thorbjørn Holst, som har for vane at trække en del af læsset. Men så var det godt at kollegaen Christian Sørensen selv kunne finde vejen til netmaskerne. Han bragte hjemmeholdet foran efter 31 minutter. I anden halvleg gjorde Jeppe Illum det endnu behageligt for publikum, da han øgede til 2-0 efter 62 minutters spil - hvilket også blev kampens endelige resultat.

VIDEO: Sejr til Silkeborg

SIF har meldt ud, at man gerne vil tilbage i Superligaen, men cheftræner Jesper Sørensen tager mere en kamp ad gangen. Inden kampen var han også påpasselig med at melde for meget ud, men han havde stor respekt for Fredericia, som han mente var undervurderet.

Så mon ikke der kom lidt mere ro i sindet  - i hvert fald for en stund - efter dagens sejr og fortjente tre point på Jesper Sørensen og resten af SIF's konto.

Hør i klippet øverst på siden, hvad cheftræner Jesper Sørensen sagde efter kampen.