Sigtet for dødstrusler på tv

To mænd fremstilles i grundlovsforhør lørdag

01:51

1 af 2

Østjyllands Politi har i eftermiddag sigtet to mænd i alderen 20-25 år i forbindelse med en skudepisode i det vestlige Aarhus tirsdag.

Sigtelserne er foretaget på baggrund af TV 2 | ØSTJYLLANDs tv-indslag torsdag aften, hvor en gruppe maskerede unge mænd med våben truer med at likvidere medlemmer fra en rivaliserende gruppe. Det oplyser politiinspektør Ole Madsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mændene sigtes for våbenbesiddelse og for at komme med dødstrusler på tv.

Se: Bande: Vi er i krig

Mændene bliver fremstillet i grundlovsforhør i Aarhus lørdag formiddag med krav om varetægtsfængsling. Udover de to mænd anholdte politiet yderligere to mænd. Den ene er løsladt igen, da han ikke havde noget med sagen at gøre, mens politiet er i gang med afhøringer af den anden mand.

Anholdelserne skete under en politiaktion i det vestlige Aarhus fredag eftermiddag. Her ransagede politiets teknikere tre adresser, hvor de ifølge politiinspektør Ole Madsen fandt ting af efterforskningsmæssig interesse.

To skudepisoder inden for en uge

Flere skud blev tidligt tirsdag morgen affyret mod en stuelejlighed på en adresse på Gudrunsvej i Aarhusforstaden Brabrand.

Det andet skyderi fandt sted for halvanden uge siden i Bispehaven i Aarhus Vest.

Ingen personer kom noget til ved skyderierne.

Se mere om dagens politiaktion i indslaget øverst på siden.