Siger farvel med oprykningsfest

Når AGF i dag spiller sæsonens sidste kamp, siger klubben samtidig farvel til syv spillere

Når AGF efter dagens kamp mod AB kan fejre oprykningen til Alka Superligaen, skal klubben samtidig også sige farvel til syv spillere.

Det drejer sig om David Cortes, Kasper Povlsen, Darnel Situ, Arthur Sorin, David Devdariani, Marcus Solberg og Andreas Laudrup.

Se: Laudrup lettet efter karrierestop

- Det er en smule vemodigt at forlade AGF. Jeg elsker at komme på Fredensvang, så det bliver lidt specielt, at jeg ikke skal have min daglige gang her, siger Kasper Povlsen om stoppet til klubbens hjemmeside.

- Jeg har lært meget i AGF og har meget at takke klubben for. Jeg tager en god kultur og indstilling til tingene med mig - og en masse glæde. Selvom vi har haft nogle nedture, har jeg altid elsket at spille her.

I den nye sæson kommer han til at spille for Hobro, hvor han ser frem til nye udfordringer.

Arthur Sorin rejser hjem til Frankrig, hvor han håber at finde en klub at spille for.

Se: De har kontraktudløb til sommer

- Jeg har haft mange gode oplevelser i AGF, og det meste af tiden har jeg nydt det. De seneste seks måneder har dog været hårde at komme igennem, fordi jeg ikke rigtig har været en del af holdet. Men det har været en god erfaring for mig og min familie at bo i Danmark, og jeg ønsker AGF alt det bedste.

AGF møder klokken 16 AB, og efter kampen har klubben inviteret til fest på NRGi Arena med taler, musik og spillerhyldest.

TV 2 | ØSTJYLLAND er med eftermiddagen igennem, og du kan se mere om kampen og oprykningsfesten i vores udsendelse klokken 19.30.