Sig farvel til EM-landsholdet

Sidste testkamp inden EM spilles i Aarhus

Det bliver NRGi Arena i Aarhus, der kommer til at lægge gulv til det danske herrelandsholds sidste optræden på dansk jord, før holdet tager af sted til EM i herrehåndbold, som afvikles i Serbien fra den 15. til 29. januar 2012.

Mikkel Hansen og co. Skal gennem den allersidste finpudsning af EM-formen, når Danmark i sin sidste kamp ved 4-nationers turneringen Totalkredit Cup, møder Island søndag den 8. januar klokken 16.15, Herefter venter der spilleren et par fridage, før flyet letter mod Beograd.

- Og af to årsager ser vi rigtigt meget frem til at skulle spille i netop Aarhus, siger landstræner Ulrik Wilbek.

- Dels er NRGi Arena landets måske flotteste håndboldarena - placeret i en dejligt håndboldbegejstret by - og dels er der jo rigtigt gode historiske traditioner forbundet med, at det lige præcis er det aarhusianske publikum, der skal sende os af sted til EM.

Her hentyder Ulrik Wilbek til 2008, hvor det danske herrelandshold drog af sted til EM i Norge efter i generalprøven med en forrygende Lasse Boesen i spidsen at have besejret de tyske EM favoritter 30-26 i netop NRGi Arena.

- Man skal naturligvis ikke være overdrevent overtroisk, men det gjorde da ingenting, hvis vi via opbakningen i Aarhus endnu engang fik et så solidt afsæt frem mod EM, at vi senere på måneden kunne kvittere med et sæt guldmedaljer, siger Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund.