SIF vinder og er videre i pokalen

Aarhus Fremad tabte stort til FCM

Arkivfoto.

Silkeborg IF har endnu ikke vundet efter 12 kampe i Superligaen, men i pokalturneringen har holdet mestret den ædle kunst.

Tirsdag gik det som ventet ud over Rødovre fra Københavnsserien.

Silkeborg vandt 4-0 i kampen, der blev spillet på Frederiksberg.

Robert Skov scorede i første halvleg, mens og Jeppe Illum, Nicolaj Agger og Frans Dhia Putros stod for målene i anden halvleg, så det endte med en storsejr til Silkeborg.

Fremad fik tæsk

Aarhus Fremad var tirsdag aften på besøg i Herning for at møde FC Midtjylland i DBU Pokalen.

Men på MCH Arena sejrede Superligaens førende hold med 5-1 over Aarhus Fremad, der ligger nummer tre i Danmarksserien pulje 3.

FCM var officielt udehold til kampen, men den var blevet flyttet til Herning, fordi kampen skulle afvikles som en tv-kamp. De krav kunne Riisvangen, Aarhus Fremads hjemmebane, ikke leve op til.

Aarhus Fremad optrådte i første halvleg alligevel lidt som om, at holdet var på hjemmebane.

Holdet spillede sig frem til flere store chancer, blandt andet da Andreas Damgaard headede over mål efter knapt en halv times spil.

Men så skete der det, der som regel sker, når de mindre hold ikke udnytter deres chancer, det store hold svarer igen.

10 minutter før pausen headede Paul Onuachu FCM foran 1-0, og kort før pausen kom Marcos Urena på scoringstavlen for anden kamp i træk i FCM-trøjen.

Så gik det ellers derudad i anden halvleg, hvor Tim Sparv øgede føringen til 3-0 med et drønende skud op i nettaget.

Paul Onuachu headede senere sin anden scoring i mål, og Marco Larsen afsluttede målfesten for FCM's vedkommende med 5-0-scoringen.

Aarhus Fremads Michael G. Pedersen ville dog også være med, og i sidste minut reducerede han til 1-5. Det skete med en flot scoring direkte på frispark.