SIF vil i Superligaen

Både spillere og træner går benhårdt efter oprykning

02:22

1 af 2

En mildest talt dårlig sæson sendte Silkeborg IF ud af Superligaen med et brag.

Holdet er nu tilbage i 1. division, hvor modstanderne hedder Horsens, Fredericia og Vestsjælland.

Sådan skulle det ikke gerne blive ved med at være efter denne sæson, lyder det i kor fra spillere og cheftræner Kim Poulsen.

Se også: Nye ansigter i Silkeborg IF

Holdet er opsat på, at lægge de dårlige minder bag sig og nu fokusere hundrede procent på oprykning, fortæller forsvarspiller Thorbjørn Holst Andersen:

- Det er det, det handler om. I dagligdagen er det udvikling, blive bedre dag for dag. Det er ligesom måden at komme derhen på. Oprykning er helt sikkert målsætningen. Alt andet vil være skuffende.

Silkeborg IF har da også en ekstra god mulighed for at avancere til landets bedste liga. En ny superliga-struktur er på vej fra næste sæson, og det betyder, at ikke bare to, men hele tre hold fra 1. division rykker op efter hver sæson.

Den nyhed er cheftræner Kim Poulsen naturligvis glad for. Hans ambition for den kommende sæson er en top to-placering i 1. division:

- Det er stadigvæk vores ambition, siger han.

Siden nedrykningen blev en realitet, har Silkeborg IF været på spillerindkøb og har blandt andet sikret sig Marcus Solberg fra AGF og Mikkel Vendelbo fra tyske Holstein-Kiel.

Du kan høre mere om ambitionerne i Silkeborg i tv-indslaget øverst i artiklen.