SIF-træner: Snotirriterende

Vred efter nederlag til Brøndby

I torsdagens superliga-kamp ude mod Brøndby havde Silkeborg IF muligheden for at tage den femteplads, der formentlig giver adgang til Europa League-kvalifikation.

Med et nederlag på 2-3 glippede den chance for nu, og det er Silkeborg-cheftræner Troels Bech sur over.

- Det er drønhamrende-snotirriterende-pisseærgerligt. Jeg er sur, og jeg er ikke så god til at stå her og være afklaret.  Ærgerligt, ærgerligt, siger Troels Bech.

Bittert at sætte point til
Silkeborgs venstre back Christopher Poulsen ærgrer sig lige som træner Bech over den forspildte mulighed.

- Jeg tænker det samme som ham. Det er bittert at sætte point til i en kamp, som vi skulle have noget med hjem fra, siger Christopher Poulsen.

Silkeborg havde ellers muligheden for at hente point - endda alle tre - på Brøndby Stadion, men brændte chancer kostede.

- Selvom jeg gerne vil anerkende Brøndbys indsats, vil jeg holde fast i, at vi kunne have fået point, simpelthen bare ved at score på vores chancer. Hvis vi skal kigge bag resultatet, var der perioder med rigtigt fint spil, siger Troels Bech.

Med fire runder igen har Silkeborg tre point op til AGF på den eftertragtede femteplads. Allerede søndag skal midtjyderne i kamp igen, denne gang mod AC Horsens.

- Vi tager en kamp ad gangen, og så ser vi, hvor langt det rækker. Der er en finale på søndag mod Horsens, hvor vi skal have point, og så begynder det at snerpe til, siger Christopher Poulsen.